Digital Gæsteservice: Campingpladser

Du kan blive GoVisit partner og give dine gæster en digital oplevelse ud over det sædvanlige. 
 
GoVisit er førende indenfor digital gæsteservice på campingpladser. 
4-fuld_GoVisit i DK.png

GoVisit: Features

+ Profil præsentation
Grenå strand camping tjek ind.png

GoVisit APP: +26.000 Brugere

GoVisit Campingpladser: +40

Hvad siger vores kunder ? 

GoVisit: Gæsteservice der er til at forstå

Engang ønskede alle aktører at have sin egen app. Mange er sidenhen lukket ned, for det er dyrt, og ikke mindst svært at få brugerne til at hente en app til blot EN funktion. 

Med GoVisit app, er det nemt for gæsten, idet de kan bruge den præcis SAMME funktionalitet hos ALLE GoVisit partnere - altså skal de IKKE hente en ny app hver gang, men blot bruge den samme. 

Samtidig er GoVisit en skøn vejviser til din næste oplevelse i Danmark, hvor vi inspirerer til spændende oplevelser, i form af nyheder, steder og events. Det betyder at rigtig mange af vores brugere iKKE sletter GoVisit efter de har været på besøg hos en Partner. 

​Én arbejdsgang, 3 platforme!

Dine aktiviteter kan vises på flere platforme

GoVisit:App
 

GoVisit: Kunderejsen

Gæsten afsøger danske campingpladser - nogle er interesseret i pladser med mange aktiviteter.

 

Som GoVisit partner, får du adgang til en Web Kalender som automatisk opdaterer dit fulde program, når du indtaster det i GoVisit App. 

Således får du i EN arbejdsgang klaret både hjemmeside og GoVisit profilen, og hver gang du ændrer noget, vil begge dele være opdateret. 

Se vores kalender live
hos Grenå Strand Camping HER

Booking bekræftelse

I booking bekræftelsen henviser i til at I er GoVisit Partner IGEN og gæsten bliver mindet herom - henvis evt. til denne side

Skærmbillede 2021-05-04 kl. 11.56.02.png

Tjek Ind

Gæsten skal besøge Jeres campingplads, og senest ved ankomst, åbner gæsten appen, finder Jeres profil og "tjekker ind". 

Ankomst

12:30

Ferien starter 

Jeres aktivitets program bliver nu synligt for Jeres gæster 

Gæsten gennemgår programmet og favoriserer ønskede oplevelser for den periode de er hos Jer. 

Planlagt

12:32

Velkomstbesked (er)

Gæsten modtager nu en eller flere automatiske velkomstbeskeder med praktisk information som I helt selv definerer. 

Det kan eksempelvis være.:

  • Åbningstider for Jeres bom

  • Wifi Kode

  • Information omkring badeforhold

  • Åbningstider i kiosken

I kan tilføje et WEB LINK i beskeden til yderligere information hvis ønsket. 

program m hjerter camping og finger.png
velkomstbesked m finger.png
Grenå strand camping event.png
Pushbesked udenfor app bueskydning.png

13:00

Området

Gæsten ønsker viden om områdets oplevelser og åbner appen

Når gæsten har gennemgået campingpladsens program, kan de bagefter gennemgå områdets aktiviteter og oplevelser. Appen indeholder over 8000 oplevelser fra hele Danmark, og gæsten kan se alt - eller søge ud fra interesser. 

Planlagt

15:00

Info omkring tilmelding til arrangement dagen efter

Gæsten modtager nu en planlagt reminder på et arrangement dagen efter som kræver tilmelding.

I linket i beskeden kan du linke til en tilmeldingsside, eller skrive hvordan gæsten tilmelder sig.

Gæsten har favoriseret en akvititet og får en reminder som PUSH

Når gæsterne har vinget en aktivitet af med "hjertet", så vil de automatisk få en push reminder 15 minutter før aktiviteten starter. 

 16:00

Reminder

reminder grenaa.png
søgefilter oplevelser.png
Grenå oplevelser m finger.png
pushbesked indeni.png
Pushbesked udenfor app bueskydning.png

Pludselig info

16:20

Vi fejrer det gode vejr med happy hour på terassen !

Fra kl. 18 - 20 i aften kan du nyde kolde fadøl og slush ice til halv pris. 

Happy hour grenå strand camping.png
Pushbesked udenfor app bueskydning.png

Sådan fortsætter ferien

Planlagt

Dag 2

Voucher til samarbejdspar

Tilbyd en af dine gode samarbejdspartnere i byen eller tæt på, at udsende en voucher med en rabatkupon som kan indløses på dagen. 

Dette kan være til stor glæde for gæsten og din samarbejdspartner. 

Næste campingplads

Nu kender gæsten præcis hvordan GoVisit app virker, og nu kan gæsten bruge samme platform hos Randers Regnskov, en anden campingplads eller til blot at finde en ny oplevelse :)

Næste ferie

Søgefilter.png
randers regnskov samarbejde cafe arthur push.png

Statistik

GoVisit understøtter løsningen med statistik. Således kan vi efter hver sæson give dig understøttende data på løsningen. 

Pushbesked udenfor app bueskydning.png
 

Infoskærme

Vi kan tilbyde Jer et komplet info skærm setup, hvor DU eller GoVisit sørger for fine præsentationer - her kan vi også vise gæsterne JERES AKTIVITETSPLAN, samt tilpasse forskellige designs til Reception, køkken, osv. 

GoVisit kan tilpasse og udvikle designs "online" og dermed kan I let overlade opgaven til os - så sørger vi for præsentationerne, imens du sørger for gæsterne !

GoVisit: Statements

logo_2019-3.jpg

Jens Kristian Kørier-Kvist, 

Bryrup Camping

Gold Partner

”Vi havde længe gået og ønsket en måde at kommunikere med vore gæster på, mens de er på pladsen. Facebook, mail og andre gængse platforme var ikke de rigtige til den slags kommunikation. En dag kom Jesper fra GoVisit på besøg, og så var den udfordring løst.
 
I dag beder vi alle vore gæster om at installere GoVisit, hvis de vil følge med i, hvad de kan opleve på pladsen, mens de bor her. Den navnkundige ”Fear Of Missing Out – FOMO” gør heldigvis, at langt de fleste henter appen.
 
Efterfølgende kan vi kommunikere vores aktivitetskalender ud til alle gæster, vi kan sende vigtige beskeder til dem, hvilket har været relevant her i corona-tiden, og vi kan lokke med fristende tilbud.
 
Ud over at bruge appen, har vi opsat tre infoskærme, som viser aktivitetskalenderen fra GoVisit, men hvor vi også har andre generelle informationer og tilbud til gæsterne. Alt det hjalp GoVisit-Jesper med.
 
Ud over, at det er nemt at arbejde med i en travl hverdag, så virker det professionelt for gæsterne, og det er med til at give dem en god oplevelse, for de er altid informeret om alt det spændende, som spænder af på pladsen, og også i nærområdet”

Grenå strand camping.png

Wendy,

Grenaa Strand Camping

Gold Partner

“Grenaa Strand Camping har været GoVisit partner siden 2020, og er utroligt glade for de muligheder appen giver os for at spare tid og samtidig være i direkte kontakt med vores gæster.


Vi har førhen skulle opdatere vores aktivitetskalender på 3 forskellige sider, for at imødekomme tysk og engelsksprogede gæsters behov, hvilket tager alt for lang tid i en travl højsæson. Nu opdaterer jeg bare i appen og straks er hjemmesiden også opdateret. Samtidig har vi tilkøbt infoskærme, hvilket igen betyder, at vores aktivitetskalender på dem automatisk også bliver opdateret derpå. 

 

Skulle vejr eller sygemeldinger ændre i aktiviteterne, sender vi besked ud til gæsterne via Push besked funktionen, så de ikke går forgæves. Eller hvis et barn dukker op i receptionen, og savner mor og far, men ikke kan huske deres navne, så kan vi via push besked efterlyse forældrene. Denne direkte kommunikations mulighed med gæsterne er i min optik genial.

 

Vores gæster er især glade for ikke at skulle bruge tid på at gå på hjemmesiden og finde aktivitetskalenderen, men blot i appen markere de aktiviteter de gerne vil med til, så de får en reminder et stykke tid før det starter. De slipper også for at søge på forskellige hjemmesider for at finde attraktioner i området, alt ligger tilgængeligt i en enkelt app, der har en utroligt enkel og overskuelig brugerflade.

 

Vi bruger også appen til at sende nyhedsopdateringer ud til alle brugere af appen, ikke bare de kunder der er tjekket ind hos os, så for en ganske overskuelig pris når vi ud til rigtig mange mennesker.

 

Bag ved appen oplever vi en god kommunikation med Jesper omkring ønsker til udvikling af appen, så den konstant bliver bedre til at møde de behov vi, og vores gæster har"

Gronninghoved_logo.png

Branding

Lasse Guldager,

Grønninghoved Strand Camping

Gold Partner

”Vi valgte Go Visit løsningen, idet man ret billigt kan få en effektiv APP og infoskærm løsning, som fungerer.

 

Vi bruger hovedsageligt programdelen, og når i løbet af meget kort tid ud til næsten alle vores campister. Vi har en kæmpe tilslutning til vores arrangementer, som forventeligt skyldes GO VISIT. Vi har camperet rigtig meget og jeg har aldrig set så mange campister til rundbold, fodbold, snobrød, konkurrencer osv.. Det må antages at være GO VISIT fortjeneste


GO VISIT er også ret brugervenligt ift. at oprette arrangementer. Man kan eksempelvis genbruge ”gamle” arrangementer. Så det tager mig vel 2-3 min og så har jeg lagt et arrangement på 3 infoskærme, APP og på vores hjemmeside.


Sidste ting, som også er meget anvendelig, er ”push” besked funktionen. Den er nem at lave og meget effektiv ift. kommunikation. Derudover er den også effektiv ift. aflysning ved dårligt vejr, så man undgår sure miner i disse situationer ved at folk dukker op til et aflyst arrangement. Kan se at der også er campingpladser der bruger den til at skrive om udfald på eksempelvis EL eller vand varmt”

Udsnit af GoVisit: Partnere

1/5
Skærmbillede 2020-06-04 kl. 17.33.23.png

GoVisit: Markedsføring

Sæt vores GoVisit bannere på Jeres web & bookingbekræftelse, modtag flyers til jeres gæster og hæng plakater og stickers på opslagstavler o.l. 

Se eksempler her

1536647259527.jpeg

GoVisit: Kontakt

Et godt samarbejde bygger på fælles 

værdier, og det starter med dialog. 

Ring endelig til os eller send en mail og vi høres ved snarest.  

Tlf.: 60 52 30 10

Mail: Jesper@govisit.dk

Start dit eventyr idag

appstore.png
google-play-badge-1.png
  • Facebook
  • Instagram