Digital Gæsteservice:Campingpladser

Du kan blive GoVisit partner og give dine gæster en digital oplevelse ud over det sædvanlige. 

 

GoVisit er førende indenfor digital gæsteservice på campingpladser. 

 

Se her hvordan vi samarbejder med Grenå Strand Camping
 

GoVisit:Features

+ Profil præsentation
tjek ind grenaa.png

GoVisit:Gæsteservice der er til at forstå

Engang ønskede alle aktører at have sin egen app. Mange er sidenhen lukket ned, for det er dyrt, og ikke mindst svært at få brugerne til at hente en app til blot EN funktion. 

Med GoVisit app, er det nemt for gæsten, idet de kan bruge den præcis SAMME funktionalitet hos ALLE GoVisit partnere - altså skal de IKKE hente en ny app hver gang, men blot bruge den samme. 

Samtidig er GoVisit en skøn vejviser til din næste oplevelse i Danmark, hvor vi inspirerer til spændende oplevelser, i form af nyheder, steder og events. Det betyder at rigtig mange af vores brugere iKKE sletter GoVisit efter de har været på besøg hos en Partner. 

​Én arbejdsgang, 3 platforme!

Dine aktiviteter kan vises på flere platforme

GoVisit:App

GoVisit:Kunderejsen

Gæsten afsøger danske campingpladser - nogle er interesseret i pladser med mange aktiviteter.

 

Som GoVisit partner, får du adgang til en Web Kalender som automatisk opdaterer dit fulde program, når du indtaster det i GoVisit App. 

Således får du i EN arbejdsgang klaret både hjemmeside og GoVisit profilen, og hver gang du ændrer noget, vil begge dele være opdateret. 

Booking bekræftelse

I booking bekræftelsen henviser i til at I er GoVisit Partner IGEN og gæsten bliver mindet herom - henvis evt. til denne side

Skærmbillede 2021-05-04 kl. 11.56.02.png
 

Se vores kalender live

hos Grenå Strand Camping HER

Tjek Ind

Gæsten skal besøge Jeres campingplads, og senest ved ankomst, åbner gæsten appen, finder Jeres profil og "tjekker ind". 

12:30

Ankomst

Ferien starter 

Jeres aktivitets program bliver nu synligt for Jeres gæster 

Gæsten gennemgår programmet og favoriserer ønskede oplevelser for den periode de er hos Jer. 

Planlagt

12:32

Velkomstbesked (er)

Gæsten modtager nu en eller flere automatiske velkomstbeskeder med praktisk information som I helt selv definerer. 

Det kan eksempelvis være.:

  • Åbningstider for Jeres bom

  • Wifi Kode

  • Information omkring badeforhold

  • Åbningstider i kiosken

I kan tilføje et WEB LINK i beskeden til yderligere information hvis ønsket. 

program grenaa.png
velkomst grenaa.png
event grenaa.png
push1.png

13:00

Området

Gæsten ønsker viden om områdets oplevelser og åbner appen

Når gæsten har gennemgået campingpladsens program, kan de bagefter gennemgå områdets aktiviteter og oplevelser. Appen indeholder over 8000 oplevelser fra hele Danmark, og gæsten kan se alt - eller søge ud fra interesser. 

Planlagt

15:00

Info omkring tilmelding til arrangement dagen efter

Gæsten modtager nu en planlagt reminder på et arrangement dagen efter som kræver tilmelding.

I linket i beskeden kan du linke til en tilmeldingsside, eller skrive hvordan gæsten tilmelder sig.

Gæsten har favoriseret en akvititet og får en reminder som PUSH

Når gæsterne har vinget en aktivitet af med "hjertet", så vil de automatisk få en push reminder 15 minutter før aktiviteten starter. 

 16:00

Reminder

reminder grenaa.png
sog1.png
oplevelser grenaa.png
PUSH MED LINK.png
push tilmelding camping.png

Pludselig info

16:20

Vi fejrer det gode vejr med happy hour på terassen !

Fra kl. 18 - 20 i aften kan du nyde kolde fadøl og slush ice til halv pris. 

happy hour.png
push1.png

Sådan fortsætter ferien

Planlagt

Dag 2

Voucher til samarbejdspar

Tilbyd en af dine gode samarbejdspartnere i byen eller tæt på, at udsende en voucher med en rabatkupon som kan indløses på dagen. 

Dette kan være til stor glæde for gæsten og din samarbejdspartner. 

Næste campingplads

Nu kender gæsten præcis hvordan GoVisit app virker, og nu kan gæsten bruge samme platform hos Randers Regnskov, en anden campingplads eller til blot at finde en ny oplevelse :)

Næste ferie

rabat samarbejdspartner.png

Statistik

GoVisit understøtter løsningen med statistik. Således kan vi efter hver sæson give dig understøttende data på løsningen. 

push1.png
 

Infoskærme

Vi kan tilbyde Jer et komplet info skærm setup, hvor DU eller GoVisit sørger for fine præsentationer - her kan vi også vise gæsterne JERES AKTIVITETSPLAN, samt tilpasse forskellige designs til Reception, køkken, osv. 

GoVisit kan tilpasse og udvikle designs "online" og dermed kan I let overlade opgaven til os - så sørger vi for præsentationerne, imens du sørger for gæsterne !

GoVisit:Statements

Skærmbillede 2020-08-26 kl. 08.29.40.png

Branding

Laila, Asaa Camping

Gold Partner

“Vi har i år givet GoVisit en chance, idet vi grundlæggende synes rigtig godt om hele konceptet. Gæsterne kan med GoVisit appfinde et hav af oplevelser i vores skønne område, og dermed sparer vi på mængderne af trykt reklame, og giver gæsterne et samlet let overblik; både her men også i resten af Danmark. 


Samtidig kan vi som campingplads, vise vores aktivitetsprogram på en professionel måde, hvor gæsterne kan få en reminder og huske på de aktiviteter de ønsker. Vi kan også med GoVisit præsentere gæsterne for automatiske velkomstbeskeder, samt sende push beskeder ud omkring praktisk info, tilbud eller ændringer i løbet af deres ophold, og det har vi aldrig kunnet før.


Det har været et godt samarbejde med Jesper i år, idet han lytter til nye forslag. Vi er lige blevet præsenteret for nye tiltag som automatisk web kalender på hjemmesiden og nyhedsopslag i appen, og på baggrund heraf, kan vi se at vores hverdag bliver lettere, samt at vi får mere værdi i dette partnerskab. Af den årsag er vi også med fremadrettet, og glæder os over de øvrige tiltag som Jesper arbejder på" dem

L_gballe_logo__stor__2011-3.jpg

Kirsten Larsen, Løgballe Camping

Gold Partner

”GoVisit app’en har et stort potentiale og fortjener stor udbredelse

 

Vi gik med i den for at spare arbejdsgange. Der er vi ikke helt endnu, men med de tilretninger og forbedringer, der er på vej, kommer vi et meget stort skridt nærmere.

 

Vi ser også fordele ved at bruge en landsdækkende app. i forhold til vore gæster frem for flere forskellige lokale. Desuden ser vi det også som en fordel at bruge en bredere app., en app der dækker mange turist aspekter frem for en smallere, der f.eks. kun dækker camping. Det giver mulighed for at blive set i flere andre sammenhænge. 

 

Vi har været i dialog med Jesper flere gange i løbet af sommeren og oplever, at han er meget lydhør overfor vores ønsker / udfordringer, villig til at ”flytte sig” derhen i forhold til udviklingen, hvor vi har behov for det, men også reel omkring, hvad der kan lade sig gøre nu, hvad på sigt og hvornår.”

logo_2019-3.jpg

Jens Kristian Kørier-Kvist, 

Bryrup Camping & Resort

Gold Partner

”Da Jesper fra GoVisit kom på besøg, havde Sidse og jeg allerede talt om flere gange, at vi manglede en måde at få information ud til vore gæster på. At kunne sende dem beskeder, som var relevante for arrangementer, eller af mere praktisk karakter. Vi besluttede os for at afprøve det. Vi gik ”all in” og slettede vores event kalender på hjemmesiden, og startede med at nudgegæsterne til at hente GoVisit-appen.

 

Det har overordnet set været en stor succes, og gæsterne har taget appen til sig. Der har naturligvis været ønsker til forbedring undervejs, men Jesper har været lydhør, og mange af manglerne bliver udryddet inden næste sæson, og flere endnu herefter.

 

GoVisit er et værktøj med kæmpepotentiale, og især hvis alle campingpladser, attraktioner m.m. tager den til sig. Det kan meget hurtigt blive et kæmpe aktiv for turistaktørerne, men ikke mindst også for feriegæsterne, som ikke længere behøver søge hovedløst i meterhøje brochurestativer, for at finde spændende oplevelser i nærheden af der, hvor de befinder sig. De behøver med appen i hånden ikke at gå glip af noget under ferien.”

Udsnit af GoVisit:Partnere

1/5
Skærmbillede 2020-06-04 kl. 17.33.23.png

GoVisit:Markedsføring

Sæt vores GoVisit bannere på Jeres web & bookingbekræftelse, modtag flyers til jeres gæster og hæng plakater og stickers på opslagstavler o.l. 

Se eksempler her

GoVisit:Kontakt

Et godt samarbejde bygger på fælles 

værdier, og det starter med dialog. 

Ring endelig til os eller send en mail og vi høres ved snarest.  

Tlf. : 60 52 30 10

Mail.: Jesper@govisit.dk

Start dit eventyr idag

appstore.png
google-play-badge-1.png
  • Facebook
  • Instagram